Gabriella for president!

Stockholms stad behöver ett nytt oppositionsborgarråd sedan Carin Jämtin valts till partisekreterare. Till denna post kandiderar nu Gabriella Granditsky Svensson. Och som jag håller tummarna för att hon också väljs!

Ofta talar vi om vikten av erfarenhet och kompetens i kombination med en fast förankring i partiet. Vad en människa tidigare gjort säger inte allt om vad hon är och vill, men ärligt talat, hur många unga personer i vårt parti kan hosta upp följande CV: Pol mag i statsvetenskap, engagemang i S-studenter, studier utomlands, politisk sakkunnig i Regeringskansliet, styrelseledamot i St Görans Stadsdelsförening, anställd vid Cirkus Cirkör, ordförande för Unga S-kvinnor Rebella, ordförande för Kvinnodistriktet i Stockholms stad, verksamhetscontroller på Familjebostäder…

Att vara oppositionsborgarråd är ingen dans på rosor. Det gör det ännu viktigare att vi väljer någon med koll på det politiska läget och med visioner om vad som kan förbättras. En person med förmåga att både leda och lyssna. Gabriella är välutbildad, skärpt och karismatisk. Om någon kan ta debatten med borgarna och utveckla den politiska diskussionen i Stockholm så är det hon.

Malin Hanson, SSK och Libertas redaktion

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *